Hoppa till innehåll

01

Vår favorit

Bästa

Hemfint.se

Är du mera inne på att köpa ett bra partytält, så tycker vi att Hemfint.se har bästa partytältet som du kan köpa. Deras är inte billigast, men dom håller väldigt länge, är snygga och lätta för alla att montera ihop.

Hemfint.se har ett jättestort utbud av bra partytält på deras sida, så det finns garanterat ett som kommer att passa era behov. Vi har köpt flertalet tält via dem, och har alltid varit supernöjda. Just nu har dem fri frakt på sina partytält också.

Hemfint Partytält

02

Billigast

Billigast

Taltpartner.se

Det finns många butiker på nätet som du kan köpa partytält från, men ingen av dem säljer i närheten så billigt som Tältpartner, som är en stor Tysk aktör. Dem skickar sina partytält över hela Europa, och ingen säljer sina tält så billigt som dem.

Så ska du köpa ett festtält istället för att hyra partytält, så tycker vi att det självklara valet just nu faller på dem. Du får också fri frakt, som är på imponerande 5 dagar endast. Och då får du ditt tält som du köpt via dem levererat hela vägen hem till dörren.

Tältpartner

03

Köp i butik

Enklast

Din lokala Jula BuTiK

Hinner du inte vänta och beställa partytält på nätet, så tycker vi att det bästa alternativet är din lokala Jula butik. Åk istället till dem och köp partytält direkt i deras butik om du har brotom, så får du tältet samma dag som du behöver de istället för att vänta.

Vi har själva köpt flera festtält och andra varianter från Jula, och har alltid varit nöjda med deras partytält när vi köpt av dem. Bästa av allt är att hos dem kan du köpa med andra tillbehör också när du ändå är i butiken. Och Jula har mycket roliga saker som man kan köpa till sitt tält så som belysning & värme m.m.

Jula butik i Karlstad
Hemfint